Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sistemul penitenciar, ÎNGENUNCHEAT de Covid-19! Numărul cazurilor este în creștere

cugetliber.ro
inchisoare

Doi angajați ai Penitenciarelor București-Jilava și Craiova au fost confirmați pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2, anunță marți Administrația Națională a Penitenciarelor, relatează Mediafax. De asemenea, luni, 3 august, doi polițiști de la Penitenciarele Mărgineni şi Deva au fost confirmaţi pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2.

„Vă informăm că doi angajați ai Penitenciarelor București-Jilava și Craiova au fost confirmați pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2. Aceștia au exercitat atribuții de serviciu în sectorul administrativ, respectiv operativ, cu purtarea echipamentului de protecție. Polițiștii de penitenciare nu au interacționat cu persoane private de libertate”, a anunțat Administrația Națională a Penitenciarelor, potrivit unui comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, la Penitenciarul Craiova, nu au fost identificați contacți în rândul personalului, nefiind necesare măsuri suplimentare de intervenție, iar Penitenciarul București-Jilava, a fost demarat procesul de identificare a contacților, aceștia urmând a fi scoși din serviciu și înlocuiți cu personal de rezervă.

„Administrațiile locurilor de deținere au informat Direcțiile de Sănătate Publică competente și mențin conduita preventivă, prin dezinfectarea periodică a spațiilor, triajul epidemiologic al cadrelor și monitorizarea stării de sănătate a tuturor persoanelor custodiate. Până la acest moment, la nivel național, nu a fost identificată simptomatologie specifică COVID-19 în rândul persoanelor private de libertate”, se mai arată în comunicatul ANP.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.