Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Situația ar putea degenera la Londra - Euroscepticii amenință: 'Numai o revoluţie ne poate repara acum politica'

Brexit

Fostul lider al Partidului pentru Independenţa Regatului Unit (UKIP), Nigel Farage, a declarat vineri că intenţionează să se alăture demonstranţilor pro-Brexit din centrul Londrei pentru a marca ziua de 29 martie 2019, stabilită iniţial ca dată a ieşirii Regatului Unit din Uniunea Europeană, transmite Reuters, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Ministrul Educației vine cu o propunere fără precedent! Ecaterina Andronescu dorește schimbări majore pentru examenul de Bacalaureat

''Am luptat timp de 25 de ani pentru a ieşi din UE. Westminsterul a trădat cel mai mare vot democratic din istoria ţării noastre şi noi nu vom lăsa lucrurile aşa'', a scris Farage pe Twitter.

În prezent analist politic şi membru al Parlamentului European, Nigel Farage a fondat noul Partid pentru Brexit. El a condus un marş de 14 zile prin oraşe din Marea Britanie, plecat din oraşul Sunderland (nord-estul Angliei), punctul de sosire fiind vineri în faţa parlamentului de la Londra.

Citește și: Cristina Țopescu se implică în scandalul momentului! Reacția acesteia după ieșirea lui Chirilă:’Suntem oameni, nu sfinţi’

''Numai o revoluţie ne poate repara acum politica. Nu am cunoscut până acum o asemenea furie faţă de clasa noastră politică'', a declarat Farage pentru cotidianul The Telegraph.

Citește și: Toți românii sunt vizați! Prețul gazului va fi modificat- Decizia luată de Guvern

Actualul lider al UKIP, Gerrard Batten, care a fost criticat de Nigel Farage pentru că ar fi transformat UKIP într-un ''partid al activiştilor de stradă'', a lansat un apel la proteste paşnice.

Batten i-a acuzat pe parlamentari că ''sfidează voinţa poporului exprimată la referendumul din 2016''.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.