Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Situație EXPLOZIVĂ în Orientul Mijlociu! Gaza, val de rachete către Israel. Armata lui Netanyahu a răspuns cu lovituri aeriene

infoturism.ro
orientul mijlociu

Aproximativ 90 de rachete au fost lansate sâmbătă din Gaza spre Israel, sistemul de apărare Iron Dome interceptând câteva zeci dintre ele, iar armata israeliană a răspuns cu lovituri aeriene, scrie haartez.com, conform news.ro.

Descris ca un „baraj masiv de rachete”, israelienii au răspuns atacului, iar un palestinian din Gaza în vârstă de 22 de ani a fost ucis.

Aproximativ 90 de rachete au fost lansate spre sudul şi centrul Israelului, sâmbătă dimineaţă, iar câteva zeci dintre ele au fost interceptate, a confirmat un oficial militar israelian.

Gabriel Oprea a luat foc după declarațiile lui Ludovic Orban: 'Nu suntem de acord cu astfel de practici'

El a precizat că Gaza a fost atacată drept răspuns. În urmă cu o zi, patru palestinieni au fost ucişi de forţele israeliene, după ce trăgători de elită din Gaza au rănit doi soldaţi.

Times of Israel scrie că un adolescent israelian a fost rănit în timp ce se îndrepta spre adăpost, iar palestinienii spun că patru persoane au fost rănite în partea de nord a Fâşiei.

Prim-ministrul Benjamin Netanyahu, care este şi ministru al Apărării, urmează să participe la consultări cu liderii Forţelor Armate Israeliene în Tel Aviv.

Mai multe evenimente sportive au fost anulate şi câteva atracţii turistice închise, imediat ce sirenele au început să sune în Aşkelon, Sderot şi comunităţi din regiunea Eşkol.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.