Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Situația dezastruoasă din PNL îi determină pe intelectuali să facă apel către delegații de la Congres. Solicitarea acestora

hotnews.ro
Congres PNL

Profund preocupați de evoluția politică a României, facem acest apel către delegații la Congresul Partidului Național Liberal (PNL) din 25.09.2021. Considerăm că viața noastră va fi puternic influențată de votul dumneavoastră la Congres. Afirmăm cu toată convingerea că PNL trebuie să reprezinte soluția și nu problema societății românești așa cum, din păcate, s-a manifestat în ultima vreme, susțin mai multe personalități publice.

Potrivit acestora, PNL trebuie să continue tradiția sa glorioasă, să întruchipeze garanția și speranța unui viitor mai bun pentru români. Acest deziderat se poate realiza cu un președinte care are întreaga viață legată de PNL – așa cum este Ludovic Orban. Sub conducerea sa, partidul a avut numeroase succese – la alegerile prezidențiale, locale, europarlamentare. Subliniem mai ales trecerea partidului din opoziție la guvernare.

Alternativa este un PNL care ar rămâne liberal doar cu numele, devenind în fapt un partid cu tendințe dictatoriale și clientelare. Urăm fiecărui delegat la congres să aibă înțelepciunea Brătienilor în decizia pe care o va lua!

Apelul este semnat, printre alții, de istoricul Marius Oprea, Nicolae Manolescu, fost președinte al Partidului Alianței Civice, fost președinte al Consiliului Național PNL, membru al Academiei Române, Dan Grigore, pianist, fost membru al Colegiului PAC, foștii miniștri Nicolae Noica și Dinu Zamfirescu, fizicianul Klaus Micescu, precum și de scriitoarea Jean Harris scriitoare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.