Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Situația se agravează: Doi răniți de la rulota care a explodat în Maramureș au fost duși la București cu o aeronavă Spartan

rulota fast food

Doi răniți ai exploziei rulotei tip fast-food din Botiza, județul Maramureș, sunt transportați la București cu o aeronavă C-27 J Spartan a Forțelor Aeriene Române. O aeronavă C-27 J Spartan a Forțelor Aeriene Române, configurată pentru misiuni medicale, a decolat miercuri, în jurul orei 15.20, din Baza 90 Transport Aerian, pentru a efectua o misiune de transport umanitar a doi pacienți diagnosticați cu arsuri, pe ruta Otopeni – Baia Mare – Otopeni, informează MApN, potrivit Mediafax.

Pacienții sunt monitorizați pe timpul zborului de o echipă medicală din cadrul SMURD București, urmând a fi transferați de la aeroportul Otopeni la Spitalul Clinic de Urgență, Chirurgie Plastică, Reparatorie și Arși, din București, cu ambulanțe ale SMURD.

Misiunea aeronavei Forțelor Aeriene Române a fost executată la solicitarea Departamentului pentru Situații de Urgență.

O fetiță de 3 ani și 4 adulți au fost transportați, luni, în stare gravă la spital, după ce o butelie a explodat într-o rulotă de tip fast-food din Botiza, județul Maramureș.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.