Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Situație DRAMATICĂ într-un județ: Cinci focare la instituțiile statului

covid coronavirus parlament

Cinci focare de COVID-19 sunt în prezent în judeţul Vâlcea, potrivit unei informări a Instituţiei Prefectului, în care se menţionează că două dintre focare sunt în centre din cadrul Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia copilului (DGASPC), informează Agerpres.

Citește și:  Profeție devastatoare a unui doctor: Dacă nu se termină cu teoriile conspiraționiste, vom avea același scenariu ca în Italia

Potrivit sursei citate, cele două focare de COVID-19 din instituţii din cadrul DGASPC sunt la Centrul Zătreni, cu 77 de persoane testate pozitiv, şi la Centrul Bistriţa, cu 18 persoane testate pozitiv, iar alte trei focare, cu un număr total de 17 cazuri confirmate, sunt la agenţi economici din judeţul Vâlcea.

Prefectura Vâlcea mai informează că în ultimele zile în judeţ a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus şi un angajat de la Serviciul de Ambulanţă - contact direct cu un cadru medical de la Spitalul Judeţean Vâlcea, confirmat cu COVID-19 în această săptămână - precum şi un angajat al unei primării.

Citește și: Alertă la TAROM! Un angajat, confirmat cu coronavirus! S-a infectat pe litoralul românesc

De la începutul pandemiei, în judeţul Vâlcea au fost înregistrate 203 cazuri de persoane infectate cu virusul SARS-CoV-2, în prezent în unităţile sanitare dedicate din judeţ fiind internate 43 de persoane diagnosticate pozitiv.

Direcţia de Sănătate Publică Vâlcea a efectuat anchetele epidemiologice în toate focarele şi a dispus măsuri de prevenire şi limitare a răspândirii SARS-CoV-2.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.