Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Situaţie halucinantă în Covasna: Bătrâna suspectată că şi-ar fi îngropat de viu strănepotul, cercetată pentru omor

neramo.ro
banda politie

O femeie din judeţul Covasna, suspectată că şi-ar fi îngropat de viu strănepotul, este cercetată pentru omor, informează Parchetul de pe lângă Tribunalul Covasna.

Citeşte şi: Kovesi DESFIINŢEAZĂ Legile Justiţiei: 'Nu se vrea reformarea sistemului de justiţie, ci dependenţa procurorilor de ceva...' / VIDEO

"Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Covasna au dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de Bandi Varvara sub aspectul comiterii infracţiunii de violenţă în familie - omor (...) aceasta dobândind calitatea de suspect. Din cercetările efectuate până în prezent a rezultat faptul că în data de 25.01.2018, în urma unui denunţ verbal, organele de poliţie din cadrul Poliţiei oraşului Baraolt s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în data de 21.01.2018 numita Erdely Mikes Judit Renata, aflându-se la domiciliul său, a dat naştere unui copil de sex masculin viu, ajutată fiind la naştere de bunica acesteia, Bandi Varvara, din cercetările efectuate până în prezent rezultând că nou-născutul a fost îngropat în grădină de către Bandi Varvara", se arată într-un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Covasna, transmis luni AGERPRES

Potrivit acestuia, atât mama copilului, cât şi bunica ei sunt diagnosticate cu boli de natură psihică, în cauză dispunându-se efectuarea unei expertize medico-legale psihiatrice care "să stabilească dacă suspecta Bandi Varvara avea discernământ la data săvârşirii faptei". 

În documentul citat se mai menţionează că actele de urmărire penală în acest caz au fost efectuate cu sprijinul ofiţerilor de poliţie judiciară din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Covasna - Serviciul de Investigaţii Criminale. 

Procurorul Adrian Baciu a precizat pentru AGERPRES că bătrâna are 81 de ani şi locuieşte în localitatea Căpeni. Potrivit acestuia, copilului născut de tânăra în vârstă de 26 de ani nu a fost găsit, urmele găsite indicând posibilitatea să fi fost dezgropat şi devorat de animale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.