Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Situaţie incredibilă la o filială PSD: Aşa ceva nu s-a mai întâlnit / UPDATE

psd sigla

UPDATE

Deputatul Sorin Grindeanu a ţinut să lămurească situaţia lui Traian Stroia. Într-o postare pe facebook, Grindeanu a arătat că Stoia este membru PSD şi a postat inclusiv adeziunea acestuia la partid. "Ca să lămurim enigma membrului Traian Stoia, priviți imaginea de mai jos. Restul e cancan. Înțeleg starea de nervozitate și stres a unora, mai ales că se apropie alegerile. Traian Stoia, fie că îi place sau nu lui Nicolae Robu, a fost membru PSD. Echipa de campanie a PNL trebuie să găsească alte "dovezi" năucitoare că Traian Stoia nu a fost membru PSD. Poate acum e membru PNL...", a tunat Grindeanu.

content-image

ŞTIREA INIŢIALĂ

Aşa ceva nu s-a mai auzit până acum în politica românească, dar nici în lumea întreagă. Totul se întâmplă la PSD Timiș, cu consecințe directe asupra Executivului Primăriei Timișoara, dar și a CL. Adeziunea la PSD a viceprimarului Traian Stoia reprezintă problema. Aceasta nu mai este găsită la partid. Legal, Stoia n-a fost membru PSD, așa că nu putea fi exclus dintr-un partid din care n-a făcut parte și nu va putea fi dat afară nici din Consiliul Judeţean.

Citeşte şi: Unde a fost preşedintele Iohannis în această dimineaţă: Imagini cu cuplul prezidenţial / VIDEO

Nu cu mult timp în urmă, conducerea filialei a decis să-l excludă din partid pe viceprimarul Traian Stoia, după ce a votat bugetul Timișoarei, iritându-i la maxim pe PSD-iști. Atitudinea lui Stoia a dus și la două demisii: cea a lui Sebastian Răducanu din funcția de președinte al PSD Timișoara, respectiv a lui Alfred Simonis, din cea de șef al Grupului de consilieri din CLT.

Vezi şi: Mircea Badea, răspuns uluitor pentru Băsescu: Postarea care-l va enerva pe fostul preşedinte / FOTO

Pentru a-și pierde calitatea de consilier, partidul trebuie să aducă, în dosarul de la primărie, nu doar decizia de excludere din partid a lui Stoia, dar și adeziunea lui la PSD. Adeziune care, potrivit mai multor surse, nu mai e de găsit, provocând un adevărat scandal în PSD Timiș! În cazul în care adeziunea, dacă a existat vreodată, nu va fi găsită, Stoia nu va putea fi dat afară din CL. Trimis la PSD de frații Cristescu, se pare că n-a fost îndeplinită formalitatea semnării adeziunii, fără de care legal nu ești membru de partid. Potrivit unor surse, Stoia le-ar fi spus unor prieteni că n-a semnat niciodată vreo adeziune, fiindcă n-a avut timp pentru astfel de mărunțișuri. Culmea, pe lângă funcția de viceprimar, Stoia a avut și diverse funcții în partid. Partid din care însă n-a făcut parte, spune debanat.ro.

Vezi şi: Duşmanul lui Vladimir Putin, atacat în plină stradă / VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.