Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Situație inedită la echipa de fotbal din Liga a 3-a Minaur Baia Mare: are doi antrenori principali

facebook.com
Minaur Baia Mare

Conducerea Clubului Sportiv Minaur Baia Mare a anunțat, marți, numirea lui Vasile Miriuță ca antrenor al echipei de fotbal a clubului, însă fostul antrenor, Dorin Toma, a declarat, marți seara, pentru MEDIAFAX, că nu s-a discutat cu el rezilierea contractului, care este, în prezent, în vigoare.

Marți seara, site-ul oficial al secției de fotbal a CS Minaur a titrat că Vasile Miriuță este noul antrenor al echipei de fotbal a municipiului Baia Mare, potrivit mediafax.ro.

Citește și: Date de ultimă oră! PMP rămâne sub pragul electoral .

„Din această iarnă, Vasile Miriuță va fi cel care va conduce destinele grupării băimărene, cu care are ca obiectiv imediat promovarea în Liga a doua. Mai apoi, după cum îl cunoaștem, e clar că se va strădui să ducă echipa municipiului Baia Mare, azi Minaur, în viitor Minerul Baia Mare, în Liga 1. Miriuță a acceptat să facă acest pas, chiar dacă până acum nu a antrenat în România decât în Liga 1, tocmai pentru a ajuta cu experiența și valoarea sa gruparea de la care a plecat în fotbalul mare”, scrie pe site-ul clubului.

Oficialii clubului îi transmite lui Dorin Toma, fost antrenor, succes în carieră.

„Din această iarnă (Vasile Miriuță – n.r.) îl înlocuiește la prima echipă pe Dorin Toma, căruia clubul sportiv al municipiului Baia Mare îi mulțumește pentru munca sa și îi dorește succes pe mai departe în carieră”, potrivit sursei citate.

Întrebat în ce condiții s-a despărțit de club, Dorin Toma, a declarat, pentru MEDIAFAX, că nu a avut discuții privind rezilierea contractului.

Citește și: Rareș Bogdan: ‘Premierul îl va alege președintele României din propunerile făcute de PNL. Am o poziție extrem de importantă în PNL’

„Încă nu am avut discuții cu nimeni despre asta (rezilierea contractului - n.r). Citesc și eu presa și mă mir. Eu încă nu am reziliat contractul cu Minaur. Urmează probabil să fiu chemat la discuții”, a spus Toma.

Surse MEDIAFAX susțin că Vasile Miriuță a semnat pe 3 ani și jumătate un contract pentru postul de director tehnic, iar pentru poziția de antrenor secund este vehiculat numele lui Bogdan Cristian, actualul antrenor al echipei Progresul Șomcuta Mare, cea care a învins Minaur Baia Mare în ultima etapă jucată în turul seriei 10 al Ligii a 3-a. De altfel, această înfrângere este și cea care i-a determinat pe conducătorii clubului să caute un alt antrenor.

În condițiile actuale, CS Minaur Baia Mare are, cel puțin scriptic, doi antrenori.

Lotul echipei și staff-ul tehnic au intrat de luni în vacanță, reunirea urmând a avea loc pe 11 ianurie 2021.

Surse MEDIAFAX susțin că și managerul tehnic, Iustin Balaj, intenționează să părăsească gruparea băimăreană.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.