Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Situație STÂNJENITOARE! Ludovic Orban, întâmpinat de sute de simpatizanți PSD în Vrancea - premierul a renunțat la declarațiile de presă

Facebook
Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban, prezent, joi, într-o vizită în oraşul Panciu, unde a avut o întâlnire cu echipa de campanie a PNL, a fost întâmpinat de un grup de aproximativ 200 de membri şi simpatizanţi PSD care l-au aplaudat, în mod ironic, atunci când acesta a coborât din maşină, scrie agerpres.ro.

SURPRIZĂ Liderul PSD, Marcel Ciolacu, face apel către președintele Klaus Iohannis să îl roage pe Orban să DEBLOCHEZE spitalul modular din Iași


Şeful Executivului a declarat că speră în victoria la alegerile locale de pe 27 septembrie a candidatului PNL la funcţia de primar al oraşului Panciu, Nicolai Mărăscu. Deşi în programul iniţial al vizitei erau prevăzute o serie de declaraţii de presă, prim-ministrul nu a mai susţinut astfel de declaraţii la Panciu.

Ludovic Orban efectuează, joi, o vizită în judeţul Vrancea. După participarea la întâlnirea cu echipa de campanie PNL din Panciu, premierul s-a deplasat la Ţifeşti, unde participă la la deschiderea unei baze sportive.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.