Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SIVECO reacționează la amenda URIAȘĂ dată de Consiliul Concurenței și acuză că e DISCRIMINATĂ

siveco

Consiliul Concurenței a sancționat companiile Intrarom și Siveco România cu amenzi în valoare totală de peste 8 milioane lei (aproximativ 1,75 milioane euro) pentru trucarea unei proceduri de achiziție publică organizată de Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) în anul 2008, pentru atribuirea acordului-cadru pentru servicii de extindere și dezvoltare a sistemului informatic. Siveco România SA a primit o amendă de 5,884 milioane lei.

Siveco România reacționează, într-un răspuns adresat STIRIPESURSE.RO, la decizia Consiliului Concurenței de a o amenda și consideră că acuzațiile sunt nefondate. În plus, se consideră discriminată și anunță că se va adresa instanței de judecată.

Citește și: Inedit! Cine este doctorul pe care PSD nu-l vrea cetățean de onoare deorece lucrează într-un spital privat

”Am luat la cunoştinţă decizia Consiliului Concurenței privind sancţionarea companiei noastre.

Apreciem că atât decizia, cât şi sancţiunea aplicată sunt nefondate și că, totodată, nu sunt susţinute de materialul probator de la dosar.

Considerăm că acuzaţiile la adresa SIVECO se bazează pe o aplicare greșită a dispozițiilor legale și pe o interpretare eronată a corpului probator administrat de Consiliul Concurenţei. Acesta nu dovedeşte încălcarea de către compania noastră a vreunei prevederi legale în materie de concurenţă.

Citește și: Veste bună în tenisul românesc! A rămas însărcinată

Dorim să reiterăm faptul că nu a existat nicio înţelegere neconcurenţială între societatea noastră şi celelalte firme investigate.

Pe durata derulării investigației, societatea a pus la dispoziţia reprezentanţilor Consiliului Concurenţei toate informaţiile solicitate, precum şi date şi documente din care rezultă netemeinicia acuzaţiilor reţinute în decizie.

Convingerea companiei SIVECO este că a fost tratată discriminatoriu pe tot parcursul anchetei efectuate de Consiliul Concurenţei, în raport cu alte companii investigate în speţă.

Citește și: Simona Halep dă lovitura! Și-a deschis o nouă afacere

Aşteptăm motivarea deciziei Consiliului Concurenţei, urmând să exercităm căile legale de atac împotriva acesteia.

Suntem încrezători în faptul că justitiţia va face dreptate.

SIVECO România oferă soluţii şi servicii apreciate de 1700 de clienţi de pe 4 continente, fiind principalul producător român de software industrial şi singura firmă de profil din ţara noastră care furnizează servicii informatice direct către organisme ale Comisiei Europene.”, precizează, pentru STIRIPESURSE.RO, Siveco România.

Citește și: Minodora a rupt tăcerea după moartea Denisei! Nu s-a mai putut abține .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.