Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sizzling Hot - care este originea acestuia și de ce este atât de popular?

Novomatic
pacanele

Lumea și istoria jocurilor de noroc este puțin spus interesantă. Această pasiune a dat naștere unor termeni care au ajuns să fie folosiți de foarte multe persoane în ziua de astăzi. De altfel, jocurile de noroc fac parte, oarecum, din istoria țării noastre.

Nu îți amintești să nu fi văzut vreo sală de jocuri în orașele vizitate de tine, nu-i așa? Ei bine, acest lucru se aplică în majoritatea țărilor, fie că este vorba despre jocuri de noroc sau despre celebra loterie națională. Mereu vei găsi, dacă ai nevoie, un mod și o locație în care te poți bucura de hobby-ul tău.

Printre termenii și conceptele cele mai cunoscute din istoria jocurilor de noroc se numără Sizzling Hot. Pentru mulți, acesta este sinonim cu norocul avut la un aparat de păcănele - pentru alții, în schimb, acesta este jocul lor preferat din toate timpurile!

content-image

Ce înseamnă termenul în sine?

Termenul în sine se referă la lucruri și obiecte foarte calde, o traducere aproximativă a cuvântului sizzling fiind “care sfârâie”. O situație obișnuită în care acest cuvânt este folosit este în timpul gătitului, atunci când carnea sfârâie în tigaie. Vorbitorii de limba engleză ar spune că the steak is sizzling in the pan.

Simplu, nu-i așa?

Ei bine, acest sens de bază a fost adaptat și jocurilor de noroc, în special păcănelelor. Termenul sizzling, în această industrie, se referă la rolele păcănelelor, care au ajuns să sfârâie după atâtea rotiri. În unele cazuri, se poate referi și la jucătorul care se distrează, care este plin de adrenalină.

content-image

Care este originea Sizzling Hot?

Sizzling Hot, din punct de vedere al jocurilor de noroc, este sinonim pentru păcănele în țările vorbitoare de limba engleză. Așa cum noi rar folosim termenul de sloturi, așa și ei îl înlocuiesc deseori cu termenul menționat.

Originea acestuia este un joc de noroc - păcănele, desigur - dezvoltat în anul 2003 de Novomatic. Simplu numit Sizzling Hot, aceasta a fost varianta inițială, variantă care a fost urmată de alte șase jocuri în această serie.

Rezultatul a fost pe măsură - stabilirea popularității unui joc care avea să fie legendar pe piață. În ziua de astăzi, dacă nu îți place niciun slot sau dacă nu știi ce să joci, o variantă Sizzling Hot este răspunsul. Acestea se va afla pe prima pagină a multor cazinouri cu renume, fiind de altfel cele mai căutate jocuri de păcănele din lume.

content-image

Există și o parte mai puțin bună, desigur. Aceasta ar fi faptul că nu mai poți juca originalul pe fonduri reale, într-un cazino online sau unul fizic, tradițional. Prima variantă a jocului este acum istorie pură - deși ai oricând posibilitatea de a juca modul demonstrativ al acesteia, în mod gratuite.

În schimb, cele 6 jocuri care continuă seria Sizzling Hot sunt mereu disponibile!

content-image

Iată câteva detalii tehnice despre legendarul Sizzling Hot

Acesta este un joc cu fructe - clasic, tradițional, pe gustul fiecăruia. Prezintă un RTP de 95.66% (decent), dar și o volatilitate mare. Sizzling Hot are trei rânduri și șase role, pentru un total de 5 linii de pariere - standardul de atunci.

Evident, jocul nu are caracteristici și funcții speciale. Există, într-adevăr, jocurile secundare precum ghicirea culorii unei cărți alese aleatoriu, dar funcțiile sunt destul de rudimentare.

Fără doar și poate, acest aparat de păcănele virtual este și va rămâne o mare parte din istoria jocurilor de noroc online. Niciun pasionat nu îi poate uita numele și, în ciuda varietății de jocuri disponibile astăzi, va ajunge să încerce și Sizzling Hot, cel puțin o dată-n viață.

Acest joc demonstrează faptul că jocurile de noroc sunt un adevărat hobby, unul care transcende granițele pasiunii!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.