Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SJU Suceava: 330 internaţi - 244 cu COVID-19

DW
Coronavirus COVID-19

Un număr de 330 de pacienţi se află internaţi în Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Suceava, dintre care 224 în în Sectorul COVID-19, comparativ cu ultimele două zile când erau internaţi 206, respectiv 149 diagnosticaţi pozitiv, potrivit Agerpres.

Într-un comunicat de presă remis luni, de Biroul de presă al SJU Suceava, se arată că în Sectorul COVID funcţionează punctul de triere al pacienţilor suspecţi de infecţie cu SARS CoV 2, deservit de medicii UPU din cadrul SJU Suceava.

Sursa citată precizează că duminică s-a instalat încă un punct de triere în proximitatea centralei termice de la Spitalul Nou, ce va permite accesul rapid al pacienţilor suspecţi pentru efectuarea examenelor CT pulmonar în departamentul de radiologie al spitalului.

Citește și: Decizie fără precedent luată de Auchan în plină epidemie de coronavirus

Conducerea SJU Suceava susţine că ''menţine o comunicare eficientă cu DSP Suceava în vederea transmiterii testelor pentru COVID-19".

Totodată, se asigură continuitatea asistentei medicale în sectorul COVID 19, precum şi serviciul de garda în clădirea Spitalului Nou.

Sursa citată precizează că secţiile din clădirea spitalului nou trec printr-un proces de reorganizare, pentru a asigura funcţionarea optimă cu personalul medical existent.

''Întregul personal medical, precum şi din serviciile administrative care asigură continuitatea activităţii la Spitalul Judeţean Suceava, face toate eforturile pentru a oferi o asistenţă medicală de calitate'', mai menţionează sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.