Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Slovacia decretează stare de urgenţă şi ordonă închiderea tuturor magazinelor neesenţiale pe fondul epidemiei de coronavirus

Slovacia

Slovacia a decretat stare de urgenţă duminică pentru a stăvili extinderea pandemiei de coronavirus şi a ordonat totodată închiderea tuturor centrelor comerciale, cu excepţia magazinelor alimentare, farmaciilor, băncilor, benzinăriilor şi oficiilor poştale, începând de luni, de la ora locală 06:00, a anunţat premierul Peter Pellegrini.

Şeful guvernului de la Bratislava a menţionat că comitetul de criză al executivului se va reuni luni pentru a discuta şi alte măsuri, inclusiv demersuri pentru a uşura impactul crizei asupra economiei.

El a adăugat că este "foarte probabil" ca Volkswagen să oprească producţia la fabrica de automobile din apropiere de Bratislava, începând de luni sau în următoarele câteva zile.

Slovacia a raportat duminică 61 de cazuri confirmate de coronavirus, cu 17 mai mult decât în ziua precedentă. Până acum în această ţară nu s-a înregistrat niciun deces.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.