Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Smart Start USA – puntea de legătură a afaceriștilor brașoveni cu piața americană

stiripesurse.ro
smart start usa

Echipa de proiect Smart Start USA s-a întâlnit, astăzi, cu antreprenorii brașoveni la Camera de Comerț și Industrie, într-o nouă sesiune de prezentare a programului Smart Start USA, a platformei de înscriere și a exemplelor de bună practică ce funcționează deja, pe piața din Satele Unite.

La dialogul cu cei peste 100 de afaceriști din Brașov au participat, Silviu Costea, președintele Camerei de Comerț și Industrie Brașov, Florin Luca, director al Agenției Brașov pentru IMM, Atragere Investiții și Promovare Export și doamna deputat Roxana Mînzatu - Vicepresedinte PSD.

Smart Start USA continuă, în România, al doilea turneu de promovare a programului și prezentare a platformei, oferind mediului de business posibilitatea de internaționalizare și investiții profitabile pe piețe străine. Antreprenorii au aflat, într-un dialog direct și deschis avantajele obținute prin programul Smart Start USA și oportunitățile concrete de dezvoltare a afacerilor oferite de piața americană. Acestea au fost identificate în urma celor 3 misiuni economice organizate, până acum, de Smart Start USA la Miami și New York.

Citește și: Misiunea economică a delegației CCIR în Asia Centrală continuă în Kazahstan

Ilan Laufer, inițiatorul și coordonatorul programului Smart Start USA a oferit participanților prezenți la Camera de Comerț și Industrie Brașov detalii despre program și înscrierea pe platforma Smart Start USA.

**********

Smart Start USA rămâne singurul program privat din România care contribuie concret la dezvoltarea Parteneriatului strategic dintre România și Statele Unite, sprijinind atât dezvoltarea sectoarelor economice prioritare pentru exporturile românești, cât și consolidarea relațiilor comerciale româno-americane. Smart Start USA este șansa reală a antreprenorilor români de a depăși granițele române și europene și de a intra pe o piață cu foarte multe posibilități de dezvoltare.

Mai multe informații despre condițiile, avantajele și oportunitățile oferite de program pot fi aflate accesând link-ul: https://smartstartusa.net și înregistrându-vă în comunitatea Smart Start USA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.