Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SMECHERIA Elenei Udrea: De ce a fost mutată la pușcărie și ce condiții are / FOTO

Elena Udrea a fost mutată astăzi de la Arestul Central al Poliției Capitalei la Penitenciarul Târgșor din județul Prahova. Lui Udrea i-a ieșit șmecheria: s-a plâns în fața foștilor colegi din Camera Deputaților că la arest nu își poate face părul, iar acum i s-a îndeplinit dorința. Viața celebrei blonde nu va fi una grea în spatele gratiilor, căci aici va avea parte de lucruri care în arestul din București i-au lipsit.

Citește și: Incident in drumul Elenei Udrea catre Targsor

Udrea va avea, în primul rând, acces la un coafor în toată regula. În interiorul Penitenciarului Târgșor, deținutele au la dispoziție toată aparatura pe care o au și saloanele de înfrumusețare din orașe, numai că ele se aranjează unele pe celelalte.

În plus, dacă va vrea să citească, celebra blondă are la dispoziție o bibliotecă vastă, pusă la punct chiar de Ioana Maria Vlas, în perioada în care aceasta a fost închisă aici pentru pedeapsa primită în dosarul FNI.

De asemenea, Elena Udrea poate avea grijă și de silueta sa, dat fiind faptul că tot la penitenciar, pușcăriașele au la dispoziție o sală de sport dotată după cele mai noi standarde. O biserica și condiții de lux față de alte penitenciare o așteaptă la pușcărie pe Udrea, scrie libertatea.ro

content-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.