Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Smiley va susţine un concert pe 31 mai, la Sala Polivalentă din Bucureşti

facebook.com
Smiley

Artistul Smiley va susţine un concert la Sala Polivalentă din Bucureşti, pe 31 mai, de la ora 20.00. Cele mai cunoscute melodii ale lui vor fi ascultate live, după mai bine de doi ani, potrivit news.ro.

Concertul lui Smiley de la Sala Polivalentă a bifat deja un record ca eveniment al unui artist român, pentru că ideea lui s-a născut spontan pe pagina de Facebook.

Totul a pornit de la o postare nostalgică pe care Smiley a făcut-o pe reţeaua de socializare în momentul în care a publicat o poză de la concertul său din 2019 de la Sala Polivalentă, cu un mesaj de dor şi de dorinţă de a retrăi un asemenea moment după mai bine de doi ani de pauză.

„Pentru orice artist o întâlnire live cu publicul este ca o întâlnire faţă în faţă cu cea mai mare iubire a vieţii lui. Concertul din 31 mai, de la Sala Polivalentă, este pentru mine picătura de apă vie după un drum luuung, de doi ani, prin arşiţă.

Poate credeţi că exagerez, dar nu cred ca există artist care să se simtă întreg doar făcând muzică şi comunicând pe reţelele sociale, pur şi simplu e ca o declaraţie de dragoste pe care nu o poţi face live, ca să primeşti şi răspunsul, îţi lipseşte elementul esenţial, schimbul de emoţii, de reacţii, eşti mereu în căutarea sufletului de la capătul celălalt al dialogului.

Iată că această aşteptare se termină şi este înlocuită la fel de intens, recunosc, de pregătirea pentru marea reîntâlnire care şi ea este generatoare de emoţii uriaşe. Vă invit la poate cea mai aşteptată şi dorită întâlnire artistică a ultimilor doi ani din cariera mea!”, mărturiseşte plin de emoţie Smiley despre primul său concert mare după 2 ani de pandemie.

Detaliile despre marea reîntâlnire dintre Smiley şi publicul său se vor regăsi în următoarea perioadă pe canalele oficiale ale artistului, ale HaHaHa Production şi ale organizatorului evenimentului, Sublime.

Biletele la concertul Smiley se pot cumpăra de pe iabilet.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.