Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Soția lui Juan Guaido va avea o întâlnire oficială cu Mike Pence și Melania Trump

Euronews
juan guaido

Fabiana Rosales, soția lui Juan Guaido, președinte interimat autoproclamat și lider al opoziției din Venezuela, va avea miercuri o întâlnire oficială cu vicepreședintele american Mike Pence, urmată joi de o întâlnire cu prima-doamnă a Statelor Unite, Melania Trump, relatează Reuters, potrivit Mediafax.

Cele două întâlniri, comunicate de oficialii de la Casa Albă, au ca scop demonstrarea faptului că Juan Guaido beneficiază de susținerea Statelor Unite în lupta împotriva președintelui Nicolas Maduro.

„Statele Unite sunt determinate să îl susțină pe Juan Guaido în exercitarea funcției de președinte interimar, în procesul de eliberare și restaurare a democrației pentru poporul din Venezuela”, a transmis un oficial de la Casa Albă.

Citește și: Armata algeriană cere ca președintelui Abdelaziz Bouteflika să fie declarat inapt pentru exercitarea funcției

Majoritatea statelor din Occident și din America Latină și-au manifestat susținerea față de Juan Guaido, numit de Nicolas Maduro „o marionetă a Statelor Unite”.

Jurnalista și activista Fabiana Rosales, în vârstă de 26 de ani, se va întâlni cu Mike Pence la Casa Albă și cu Melania Trump în Mar-a-Lago, în Florida.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.