Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ŞOC în cazul crimei care a CUTREMURAT Bucureştiul: Afaceristul care a ucis un proxenet, de față cu clienta sa, era în legitimă apărare și a fost eliberat

www.sokant.ro
politia nu treceti

Şoc în cazul crimei care a cutremurat Bucureştiul. Se pare că autorităţile ar lua o decizie incredibilă. Italianul care a înjunghiat mortal un român a fost ridicat de poliţişti şi dus la audieri, dar e posibil să fie eliberat.

Citește și: Inevitabilul s-a produs! Președintele Klaus Iohannis a fost scos dintr-un live, fiindcă vorbea prea lent – Ce a intrat pe post, în locul șefului statului

Omul de afaceri italian care a înjunghiat mortal un bărbat într-un apartament din zona Alba Iulia din Capitală era în legitimă apărare, spun surse judiciare. Conform surselor citate, omul de afaceri italian nu va fi reţinut, el fiind în legitimă apărare atunci când l-a înjunghiat pe bărbatul care şi-a pierdut viaţa.

Citește și: A DEMISIONAT! Cine este PRIMUL MINISTRU care părăsește Guvernul – responsabil cu MILIARDE de EURO

Aceleaşi surse spun că italianul a fost preluat de bărbat de la Aerportul "Henri Coandă" şi au mers împreună într-un apartament din zona Alba Iulia, unde locuia omul de afaceri. Acolo, ar fi fost atacat de celălalt bărbat cu un cuţit, a avut loc o luptă între cei doi, iar românul a fost înjunghiat. Sursele citate susţin că italianul a sunat apoi la 112 pentru a reclama agresiunea, solicitând prezenţa unui echipaj al Poliţiei. El a fost dus la audieri, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.