Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ŞOC în lumea afacerilor! Un patron a fost găsit MORT într-o pădure: Era SPÂNZURAT de un copac

lumanare doliu

Lumea afacerilor este în stare de şoc. Un cunoscut patron a fost găsit mort într-o pădure. Totul s-a întâmplat într-o pădure din judeţul Dâmboviţa. Un bărbat de 42 de ani, proprietar al unei fabrici de încălţăminte, care a dispărut sâmbătă de acasă, a fost găsit fără viaţă.

Citește și: RCS & RDS are probleme? Ce țară a devenit codebitor și garant pentru datoriile companie mamă

Rudele lui susţin că ajunsese la sapă de lemn din cauza unei iubite care i-ar fi luat toţi banii. Femeia susţine însă că bărbatul avea datorii mari la bănci, la stat şi la diverşi furnizori, aşa că din această cauza a decis să îşi ia viaţă. Trupul fără viaţă a fost descoperit în pădurea din localitatea Bolovani, în vecinătatea Drumului Naţional Bucureşti- Târgovişte. Un paznic de vânătoare a văzut maşina bărbatului două zile la rând la marginea pădurii şi a intrat la bănuieli. Ulterior, rudele au început să îl caute prin împrejurimi şi - din nefericire - cele mai negre gânduri s-au adeverit. Asupra lui a fost găsit un bilet de adio în care îşi cerea iertare pentru gestul făcut.

Citește și: Râzi cu lacrimi! Mail intern: ce cuvinte au fost interzise românilor de o companie străină cu sediul în țara noastră

Ultimul care l-a văzut în viaţă pe bărbat a fost un prieten căruia i s-a destăinuit că este foarte supărat. I-a spus că a vândut o casă, iar banii ar fi ajuns toţi la iubita lui. “Spunea după ce şi-a vândut casa că nu poate să mai trăiască. A spus că l-a distrus femeia aceea”, a dezvăluit Nicolae Teisanu, prietenul victimei, conform ProTV.

Acesta este completat de unchiul bărbatului. "Concubina i-a cerut să îi dea împuternicire să aibă acces la toate bunurile. Ea pleca şi venea când avea nevoie de bani", spune unchiul victimei.

Citește și: Mutare gigant pe piața de retail. Cum a influențat presa creșterea acțiunilor companiei Danone și de cine ar putea fi achiziționată compania

Bărbatul deţinea o fabrică de încălţăminte în Giurgiu ,iar iubita lui spune că de acolo au pornit necazurile. "Avea nişte datorii la ANAF de ceva ani de zile. El a înţeles că toată lumea se va îndrepta împotriva lui pentru recuperarea de TVA, că actele nedepuse vor genera nişte amenzi şi nu are bani de unde să plătească aceste amenzi", spune Magdalena Bucur. Urmează că anchetă să lămurească motivele ce l-au împins pe bărbat la sinucidere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.