Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şoc în piaţa media! O vedeta PRO TV părăsește trustul: Care este MOTIVUL plecării sale

pro tv sigla

Mutare şoc în piaţa media! Una dintre vedetele PRO TV a decis să părăsească trustul. Este vorba despre prezentatoarea matinalului, Lavinia Petrea. Frumoasa prezentatoare de știri este însărcinată cu al treilea copil și urmează să intre în concediu de maternitate, potrivit B1 TV.

Citeşte şi: Se cere DEMITEREA lui Tudorel Toader: 'Să fie demis pentru INCOMPETENŢĂ şi pentru DEZINFORMAREA opiniei publice'

Lavinia Petrea este căsătorită cu procurorul Romulus Dan Varga, cel care a participat la condamnarea lui Cristian Cioacă.

„Soțul meu este cunoscut prin munca și proiectele lui, acolo unde trebuie, și sunt foarte mândră de el. Nu l-am ascuns și nu îl țin ascuns. Ne-am cunoscut în cadrul unei întâlniri informale la Parchetul General. A fost dragoste la prima vedere, dar abia peste câteva luni din acel moment am vorbit din nou, iar revederea a fost și mai târziu. Chiar cred că atunci când doi oameni trebuie să fie împreună acest lucru se va întâmpla. Suntem împreună de aproape cinci ani, trăiți cu intensitate. E bun, calm și cald, mă ajuta foarte mult (cu copiii) și este foarte implicat. (…) Mi se pare fantastic faptul că poate să facă toate acestea fără să își piardă vreun pic din masculinitatea și farmecul cu care m-a cucerit” , a mărturisit Lavinia Petrea, conform unica.ro.

Citeşte şi: Cifre NEAŞTEPTATE: Surpriză în topul partidelor, cu 1 an înainte de europarlamentare .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.