Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şoc la Hollywood: Johnny Depp si Amber Heard divortează după doar 15 luni de mariaj

Johnny Deep

Lumea filmului de la Hollywood e în stare de şoc. Unul dintre cei mai mari actori ai planetei trece prin clipe extrem de grele.

Johnny Depp si Amber Heard divorteaza dupa doar 15 luni de mariaj. Actrita a introdus actele de divort pe 22 Mai si se pare ca divortul este unul cu mare scandal. In joc este averea de 400 de milioane de dolari a actorului, avand in vedere ca acestia nu au semnat contract prenumptial inainte de a ajunge la Altar. Dupa doar 15 luni de mariaj, Amber Heard a luat decizia de a divorta de Johnny Depp. Nu se cunosc exact motivele care au dus la divort, insa actrita a introdus actele pe 22 Mai, la doar doua zile dupa ce mama lui Johnny a incetat din viata.

Citeşte şi: ANI a dat lovitura: Lista aleşilor locali declaraţi incompatibili de agenţie

Se pare ca divortul nu este deloc unul amiabil, intrucat Amber urmareste acum sa obtina o parte din averea lui Depp, estimata la 400 de milioane de dolari. Cei doi nu au semnat un contract prenumptial, astfel ca actrita are acum pretentii financiare. Amber (30 ani) si Depp (52 ani) s-au casatorit anul trecut in luna Februarie pe insula pe care actorul o detine in Bahamas. La eveniment au fost prezente doar 24 de persoane. Depp si Amber au fost vazut in public pentru ultima data la jumatatea lunii Aprilie, conform agentiadepresamondena. Romancele vor avea ocazia sa il vada in carne si oase in rolul de rock-star, pe 6 Iunie, laRomexpo. Grupul “The Hollywood Vampires” – format din Johnny Depp, Alice Cooper si Joe Perry de Aerosmith – va sustine un show exploziv in premiera in Romania.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.