Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ŞOC la Hollywood: Un actor de doar 34 de ani şi-a pus capăt zilelor

www.gazetadenavodari.ro
doliu, lumânare

Încă un deces şochează lumea filmului de la Hollywood. În vârstă de doar 34 de ani, actorul Brad Bufanda, cunoscut pentru rolurile în seriale precum „Veronica Mars” și „Malcolm in the Middle”, s-a sinucis.

Potrivit unor surse citate de TMZ, corpul actorului ar fi fost găsit pe trotuar, lângă o clădire din Los Angeles, în jurul orei 1.00 a.m. El ar fi sărit de pe clădire, informează Daily Mail, potrivit stirileprotv.ro.

Vezi şi: 'Revoluţie' la Episcopia Huşilor după plecarea ierarhului acuzat de homosexualitate. Decizii radicale luate de noul episcop

Lângă el ar fi fost găsit și un bilet de adio, pe care erau trecute numele părinților și în care le-ar fi mulțumit persoanelor importante din viața sa.

„Suntem devastați. Era un actor foarte talentat, minunat și atent. Încerca să-și salveze cariera. Terminase două filme, așa că suntem șocați și îndurerați că a murit”, au precizat managerii acestuia, într-un comunicat de presă.

În trecut, Brad Bufanda a postat o serie de imagini pe rețelele de socializare, în care făcea aluzii la problemele sale de sănătate și la declinul carierei sale.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.