Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ŞOCANT Cum a aflat Sorin Ovidiu Vântu că mai are şase luni de trăit: Dezvăluirile milionarului

sorin ovidiu vantu

Sorin Ovidiu Vântu şochează din nou. De această dată, mogulul scoate la iveală o întâmplare incredibilă. Un personaj misterios i-a spus că se află la un pas de moarte.

"Era pe la începutul anului 2007. De ceva timp mă simțeam foarte rău, la cel mai mic efort transpiram, mi se încleștau maxilarele și o gheară extrem de dureroasă îmi cuprindea pieptul și mă împiedica să respir. După o criză mult mai violentă decât celelalte, mi-am rugat asistenta să-mi aducă un medic internist acasă, și asta nu din megalomanie, ci pentru că eram extrem de ocupat, neavând timp să mă duc și să aștept pe holurile spitalelor. Chiar dacă-ți faci programare, medicul mai are un pacient la consult și te roagă să mai aștepți. Seara, asistenta care făcuse toate aranjamentele îl introduce pe medic în living și ne face prezentările. Era un tip înalt, spilcuit, cu o morgă aristocratică net superioară mie din toate punctele de vedere. Își întinde “au relanti” o mână flască, pe care și-o retrage rapid din mâna mea, vizibil deranjat de faptul că nu i-am sărutat-o. Afișez rapid un surâs tandru și sfios în același timp, îl poftesc să ia loc, lăsându-mă interogat preț de vreo 15 minute pe problemele de sănătate pentru care îmi permisesem să-l deranjez.

Citeşte şi: Veste teribilă: Un mare actor e bolnav de cancer

– Domnule, îmi spune el, după ce am terminat de răspuns întrebărilor lui, în proporție de 95% aveți cancer gastro-duodenal dar, pentru a fi sută la sută siguri, vă voi trimite la o clinică prestigioasă pentru a face o endoscopie.

– Și dacă se confirmă, cât mai am? – întreb, încercând să-mi ascund tremurul glasului.

– În faza în care presupun că sunteți, cel mult șase luni.

Faptul că maica-mea murise exact de această boală m-a făcut să nu pun nici o clipă la îndoială diagnosticul individului astfel că, în următoarele două zile, mi-am făcut toate aranjamentele necesare pentru a lăsa totul în regulă în urma mea. Cu un teribil sentiment al inutilității actului am decis totuși să-mi fac și endoscopia. Undeva acolo, în hăul hăului, mai pâlpâia o brumă de speranță neconștientizată.

Citeşte şi: Gabriel Oprea și soția sa, dați pe mâna justiţiei: Cine a făcut plângere la ÎCCJ împotriva lor /FOTO

Vomit de câteva ori, nu reușesc să înghit tubul ăla gros cât un furtun de pompieri, sunt adormit cu o injecție de dormicum, mă trezesc și aflu că am doar un rahat de gastrită. Îl sun pe “aristocrat” și, în cel mai românesc mod cu putință, îi sugerez acte pidosnice cu mămica, tăticul, bunica și alți decedați ai familiei domniei sale. Închid, îmi sun asistenta și îi comunic decizia de a-i reține din leafă onorariul plătit dobitocului. Îmi bâiguie ceva despre CV-ul ăluia, că e profesor celebru, recomandat de alt profesor celebru, o bag și pe ea în mă-sa și îi închid telefonul. Evident că nu i-am oprit vreun ban. Ăsta a fost modul meu de a mă descărca de tensiunea cumplită a celor două zile de coșmar. Am urlat, am înjurat și am redevenit lucid. OK, de cancer nu mor, dar ce dracu’ am?", a povestit SOV pe propriul blog.

Vezi şi: DEZVĂLUIRI Ce afaceri ascunde milionarul arestat Ioan Neculaie / DOCUMENTE

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.