Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ŞOCANT: Mitropolitul Ardealului i-a BLESTEMAT pe jurnaliştii care i-au fotografiat bolidul de lux

F. P.
mercedes mitropolit

La sfârşitul anului 2015, jurnaliştii de la publicaţia Ora de Sibiu au publicat fotografii cu noua maşină a IPS Laurențiu Streza, Mitropolitul Ardealului - un Mercedes E350 4Matic, cu preţ de pornire de 60.000 de euro. Imaginile au ajuns rapid în toată presa, stârnind revoltă faţă de opulenţa mitropolitului.

Zilele trecute, într-un interviu pentru Turnul Sfatului TV, Mitropolitul Ardealului a vorbit şi despre comentariile stârnite de fotografiile cu bolidul de lux. Acesta a "scăpat" şi un blestem pentru jurnalişti, cărora le-e urat să le înmulţească Dumnezeu doar banii pe care i-au câştigat de pe urma publicării fotografiilor.

Vezi şi: SURSE: Sondaje interne la PNL și PSD

"Eu n-am de ce să nu mă folosesc de un bun, pe care l-am luat cinstit şi încă mai am de plată la el, pentru că cineva a vrut să câştige nişte bani pe fotografia respectivă. Să-i dea Dumnezeu atâţia bani câţi a câştigat... să-i înmulţească numai banii ăia pe care i-a câştigat el pe...", a afirmat mitropolitul.

Mai mult, IPS Laurențiu Streza îşi condiţionează iertarea de primirea unor scuze din partea jurnaliştilor. "Dacă persoana respectivă apare în faţa mea şi-i pare rău de treaba asta, îl iert şi public. Toţi greşim, dar a greşi e omeneşti, a perseversa e diabolic", a mai declarat ierarhul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.