Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ŞOCANT Un poliţist ar fi ameninţat o femeie că o omoară - Acum bărbatul are dosar de cercetare

www.pixabay.com
poliție, polițiști

Un poliţist din judeţul Olt este.cercetat.după ce a agresat o femeie, fapta având loc în locuinţa bărbatului. Cei doi se cunoşteau şi femeia venise de bunăvoie în casa poliţistului, relatează IPJ Olt. Femeia agresată povesteşte de pe patul de spital că poliţistul a lovit-o, inclusiv cu un vătrai,că a vrut să o violeze şi că a ameninţat că o omoară, potrivit NEWS.ro.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Politie al Judeţului Olt, pe data de 26 octombrie, poliţiştii au fost sesizaţi de o femeie, de 49 de ani, din oraşul Potcoava, despre faptul că este agresată fizic de un bărbat, refuzând să dezvăluie identitatea acestuia.
"Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Potcoava s-au deplasat de îndată la faţa locului şi au identificat apelanta la locuinţa unui bărbat, iar pe fondul consumului de alcool si al unor discuţii in contradictoriu, femeia a fost agresată. Cei doi se cunoşteau, femeia mergând la locuinţa respectivă de bunăvoie", au precizat reprezentanţii IPJ Olt.
Oamenii legii au stabilit că bărbatul este agent în cadrul Poliţiei oraşului Potcoava, iar la momentul producerii faptei era în concediu de odihnă, la locuinţa sa.
În cauză poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe. O mărturie a femeii agresate, făcută de pe patul de spital, a fost postată pe Facebook.
"Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt nu tolerează astfel de comportamente, împotriva agentului fiind dispusă cercetarea prealabilă pentru comportarea necorespunzătoare în serviciu, familie sau în societate, care aduce atingere onoarei, probităţii profesionale a poliţistului sau prestigiului instituţiei urmând ca la finalizarea acesteia să fie dispuse măsuri legale", a precizat sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.