Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Socialiștii europeni iau apărarea PSD și îl critică pe Klaus Iohannis: 'Desfășoară o campanie nerușinată folosind un limbaj dezumanizant împotriva PSD'

PES.EU
Sergei Stanishev

Partidul socialiștilor europeni (PSE) este alături de PSD împotriva limbajului periculos folosit de aripa de dreapta în perioada premergătoare alegerilor și invită conservatorii, în special în persoana președintelui Klaus Iohannis, să oprească această campanie de „pământ ars împotriva PSD”.

PSE arată că PSD a prezentat un program puternic pentru ca guvernul să îmbunătățească nivelul de trai și să stimuleze recuperarea după criza coronavirusului.

Președintele PSE, Serghei Stanișev, a spus: „Conservatorii români din PNL desfășoară o campanie nerușinată folosind un limbaj dezumanizant împotriva PSD, cu ecourile unui limbaj folosit de forțele nedemocratice. Ele încalcă cele mai elementare îndatoriri civice ale unui reprezentant politic. Nu au alt proiect pentru România decât insultele și minciunile.”

PSE îl solicită pe președintele Klaus Iohannis să-și mențină neutralitatea constituțională și să însărcineze PSD cu sarcina de a forma un guvern, dacă partidul va veni primul duminică.

Stanișev a mai spus: „Vrem să vedem alegeri curate și vrem să vedem pe toată lumea recunoscând, acceptând și urmând mandatul poporului român. Îl chemăm pe președintele Iohannis să fie imparțial și să deschidă calea către un guvern al progresului și stabilității care poate gestiona criza COVID și redresarea economică. Dorim succes PSD la alegerile din această duminică. ”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.