Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Societatea Naţională a Sării a suplimentat contractul cu CNAIR cu 80.000 tone de sare pentru deszăpezire

deszăpezire

Societatea Naţională a Sării a suplimentat cu o cantitate de 80.000 tone de sare pentru deszăpezire contractul încheiat cu Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA (CNAIR SA), potrivit unui comunicat al companiei, potrivit agerpres.ro.

Citeste si Gabriela Firea cere intervenția tuturor puterilor statului - E primul Guvern din istoria post PCR-istă care ia această măsură

Cantitatea totală de sare pentru deszăpezire prevăzută în contract, pentru campania de iarnă 2018-2019, a fost de 400.000 tone.

Conform documentului, până în prezent, în baza contractului încheiat cu CNAIR, Societatea Naţională a Sării a livrat către cele 7 Direcţii Regionale de Drumuri şi Poduri (Bucureşti, Craiova, Timişoara, Iaşi, Braşov, Cluj şi Constanţa) o cantitate de 385.000 tone sare pentru deszăpezire.

Societatea Naţională a Sării - SA este una de interes major pentru economia românească şi unul dintre primii 10 producători de sare din Europa. Societatea Naţională a Sării este o societate pe acţiuni cu capital majoritar de stat (51%), capitalul privat fiind deţinut de către Fondul Proprietatea SA (49%). Răspândirea relativ largă a zăcămintelor de sare pe teritoriul României a dus la apariţia şi dezvoltarea celor şapte exploatări miniere, ce au devenit ulterior şi sucursale ale Societăţii Naţionale a Sării S.A. În cinci dintre acestea - Salina Praid, Salina Târgu Ocna, Salina Slănic Prahova, Salina Cacica, E.M. Rm. Vâlcea - societatea a iniţiat şi a dezvoltat obiective cu caracter turistic şi balnear, destinate celor aflaţi în căutarea unui mod inedit şi sănătos de petrecere a timpului liber.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.