Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Societatea Naţională a Sării are un nou DIRECTOR general

iohannis semnatura

Dumitru MATEI preia conducerea executivă a societaţii incepând cu 1 noiembrie 2016, anunță societatea printr-un comunicat de presă remis ȘTIRIPESURSE.RO.

Incepând cu luna septembrie 2016, in condiţii de transparenţă şi cu respectarea prevederilor Legii nr. 111/2016 pentru aprobarea OUG nr. 109/2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice, Consiliul de Administraţie al SALROM a desfasurat procedura de selecţie şi recrutare a Directorului General al societaţii.

Traian Băsescu dă lovitura în Parlament: a RACOLAT trei deputați

Rezultatele, in urma interviurilor şi a punctajului acordat fiecarui candidat, au condus la numirea in funcţia de DIRECTOR GENERAL al Societaţii Naţionale a Sarii S.A. a domnului Dumitru MATEI pentru un mandat de 4 ani incepând cu data de 01.11.2016.

Se strânge lațul: 'Pinalti' a recunoscut TOT la DNA în ultimul său dosar / SURSE

Magistrații din România, SCRISOARE DESCHISĂ adresată ambasadorului SUA

In urma procedurilor de evaluare si intervievare a circa 20 de candidaţi (persoane fizice romane dar si straine), pe baza recomandarilor Comitetului de Nominalizare si Remunerare, Consiliul de Administraţie al societaţii a numit candidatul care a intrunit, cel mai bine, cerintele solicitate.

Despre Dumitru MATEI:

Deţine o vastă experienţă profesională, de peste 20 de ani, activând cu succes in pozitii de management atât pentru companii locale, cât şi pentru unele multinaţionale. Domnul Matei are experienţă în accelerarea proceselor de business cu impact pozitiv în creşterea eficienţei şi profitabilităţii şi cunoştinţe avansate de dezvoltare organizaţională.

În ultimii ani a condus cu succes, în calitate de Director General, un proiect de restructurare și eficientizare în cadrul unui grup de firme românești, grup ce continuă și astăzi să se dezvolte, pe baze moderne și solide.

Cunoaște nu doar multe dintre realitățiile și provocările oferite de conducerea unor companii mari private, ci și pe cele cărora trebuie să le faca față companii mari cu capital majoritar de stat, fiind de aproape doi ani un membru neexecutiv activ al Consiliul de Administrație al Oil Terminal Constanța, iar din octombrie 2016 Presedintele ales al acestuia.

Este absolvent summa cum laude al programului MBA Graduate School of Management (ASE Bucuresti, HEC Montreal si University of Ottawa) cu specializare in Marketing (2005) si Finanţe (2006) si membru al CFA Romania.

Sunt foarte onorat de numire şi, in acelaşi timp, recunoscator Consiliului de Administraţie pentru oportunitatea de a face parte din echipa Societaţii Nationale a Sarii. Mă bucur să pot contribui alături de colegii mei din Bucureşti şi din sucursalele din ţară, la succesul societaţii pe termen lung”, a spus domnul Dumitru MATEI, noul Director General al societăţii.

Suntem bucuroşi de venirea lui Dumitru la conducerea executivă a societăţii noastre şi avem convingerea ca este cea mai bună optiune / persoana cea mai potrivita pentru societate şi acţionarii săi. Suntem pregatiţi să începem o etapă nouă, de transformare într-o organizaţie modernă, competitivă şi eficientă”, a afirmat doamna Simona FĂTU, preşedintele Consiliului de Administraţie al societaţii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.