Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Societatea Timişoara dezaprobă poziţia preşedintelui Iohannis în cazul Antena 3

ziuanews.ro
antena 3

Societatea Timişoara dezaprobă "intervenţia" preşedintelui Klaus Iohannis "în favoarea Antenei 3 şi împotriva aplicării unei sentinţe judecătoreşti definitive şi executorii'. 

"Societatea Timişoara îşi exprimă dezaprobarea faţă de poziţiile publice ale preşedintelui Klaus Iohannis, ezitante faţă de susţinerea şi apărarea statului de drept. Intervenţia prezidenţială în favoarea Antenei 3 şi împotriva aplicării unei sentinţe judecătoreşti definitive şi executorii aminteşte de anticonstituţionalismul grav din anul 2012, inspirat şi coordonat de Dan Voiculescu, cel mai de seamă securist al ţării, sprijinit de propagandişti deghizaţi în jurnalişti şi de politicieni cu dosare penale. Ne exprimăm poziţia fermă de apărare a democraţiei şi a statului de drept, în conformitate cu idealurile Revoluţiei şi ale Proclamaţiei de la Timişoara, şi-i cerem preşedintelui să fie consecvent alături de aceste idealuri nobile ale naţiunii noastre", se arată într-un comunicat al Societăţii Timişoara remis, luni, AGERPRES. 

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, săptămâna trecută, că abordarea ANAF în cazul televiziunilor Antena Group este "heirupistă", "nepotrivită". 

'Eu cred că aţi ajuns într-o situaţie neplăcută şi inutilă. În primul rând, cred că libertatea de exprimare în media nu poate fi suprimată pentru banale motive administrative. În al doilea rând, această abordare heirupistă a ANAF mi se pare cel puţin nepotrivită, dacă nu discutabilă', a spus Iohannis, săptămâna trecută, întrebat despre acţiunea ANAF în cazul Antenelor. 

Şeful statului a mai precizat, cu acelaşi prilej, că a constatat din discuţii pe care le-a avut că există deschidere la factorii de decizie în acest caz. 

'Cu siguranţă, prin discuţii aşezate şi calme, până la urmă se găsesc soluţii convenabile', a conchis Iohannis. AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.