Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sociologul Marius Pieleanu: 'Domnul Tudose ar trebui să plece'/ Ce îi reproșează premierului

Marius Pieleanu

Sociologul Marius Pieleanu, proprietarul Avangarde, susține că premierul Mihai Tudose ar trebui să-și dea demisia. Într-o declarație la Antena 3, duminică seara, Pieleanu a explicat și motivele solicitării sale.

„Domnul Tudose ar trebui să plece, pentru ultimele declarații care au pus România într-o situație delicată. Este vorba despre declarațiile despre maghiari și declarațiile despre reintroducerea pedepsei cu moartea”, a declarat Pieleanu.

Marius Pieleanu a mai declarat că Liviu Dragnea va fi înlăturat din fruntea PSD dacă nu înțelege să se consulte cu restul liderilor din partid în momentele deciziilor majore. Totuși, potrivit sociologului, Dragnea ar fi promis că numele viitorului premier va fi rodul unei consultări largi.

Vezi și: Disfuncțiile erectile, o problemă majoră pentru români. Alimentele care cresc potența

Vezi și: Primele 7 secunde sunt esențiale! Cum să îi faci pe ceilalți să te placă

Declarațiile controversate făcute de Tudose:

"O să fiu mai non-european (...) şi probabil că o să mă coste foarte mult ceea ce vă spun acum, dar îmi asum. Eu cred că şi pedeapsa cu moartea pentru anumite infracţiuni este puţin - pentru cine nenoroceşte un copil, pentru cine ia o viaţă, că îi vezi zâmbind. Şi mai e ceva, tragedia mare este când îl vezi că este recidivist, că a mai comis-o o dată şi l-au prins şi l-au trimis la puşcărie şi după trei ani a făcut-o iar. Este inacceptabil aşa ceva, inacceptabil! (...) Hai măcar să stabilim că pentru lucruri de genul ăsta, închisoarea pe viaţă e partea cea mai dulce. Nu înţeleg de ce trebuie să plătim noi, contribuabilii... Dar, repet, ştiu că o să mă coste foarte mult chestia asta, că politica mondială e să nu mai facem injecţii letale. Dar nici să închidem ochii la nişte monştri şi să fim umani. (...) Nu poate să fie om unul care face aşa ceva. Bătrâni călcaţi în picioare şi omorâţi pentru zece lei din pensie, copii abuzaţi în lift. Dumnezeule mare! (...) Hai să fim umani cu cei care sunt oameni", a spus Tudose, la Antena 3.

”Am transmis că dacă steagul secuiesc va flutura pe instituţiile de acolo („Ținutul Secuiesc” - n.r.), toţi vor flutura lângă steag. Nici nu poate fi vorba de o astfel de autonomie pentru secui”, a declarat premierul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.