Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Socrul lui Sebastian Ghiţă 'a luat foc' după ce i s-a pus poprire pe conturi: Atacuri în rafală la adresa Laurei Codruţa Kovesi - 'e strigător la cer'

Inquam Photos/ Octav Ganea
Kovesi bilant

Lovitură dură aplicată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) familiei lui Sebastian Ghiţă. Socrul fostului deputat fugar, Dumitru Cârstea, are conturile poprite de procurori.

Mai multe detalii aici: Prima reacţie a DNA după ce i-a pus sechestru pe conturi socrului lui Sebastian Ghiţă: Dumitru Cârstea ar putea fi suspect sau inculpat într-un dosar

Dumitru Cârstea, socrul lui Sebastian Ghiţă, a luat foc după această decizie a DNA. Cârstea a lansat o serie de atacuri în rafală chiar la adresa şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi. "Nu ştiu nici că aş fi inculpat, dar nici suspect. Această măsură a DNA poate avea legătură cu dosarul lui Sebastian Ghiţă. Aş putea fi suspect sau inculpat. Am spus doar un adevăr, atât. A fost acasă la Sebastian Ghiţă.

Mă întreb ce instituţie a făcut vreun control, ce a stabilit la acest control. E o cusătură cu aţă albă. Nu m-a sunat, nu m-a informat şi nu mi-a spus nimeni nimic.E strigător la cer. Ori e o concluzie a disperării sau o culme a răzbunării. Poate se tem de ceva că mai deschid gura în continuare", a tunat Dumitru Cârstea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.