Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şofer de autocar, cetăţean turc, reţinut după ce a trecut graniţa cu peste 5 kilograme de aur ascuns în compartimentul motor

bijuterii aur bijuterii argint bijuterii 1

Un şofer de autocar, cetăţean turc, care a intrat în România pe la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, a fost reţinut după ce poliţiştii de frontieră au găsit în compartimentul motor al autocarului, înmatriculat în Turcia, peste 5 kilograme de aur, în valoare de peste 1,5 milioane de lei, potrivit news.ro.

”În data de 15.11.2023, în jurul orei 05.00, poliţişti de frontieră din cadrul S.T.P.F. Giurgiu, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au efectuat un control amănunţit, în proximitatea P.T.F. Giurgiu, asupra unui autocar înmatriculat în Turcia, ce aparţine unei firme de transport. La volanul acestuia se afla un cetăţean turc, în vârstă de 38 de ani. În urma efectuării controlului, colegii noştri au descoperit în compartimentul motor mai multe cutii din carton înfăşurate cu bandă adezivă, ce conţineau bijuterii din aur, în cantitate totală de 5.294 grame, estimate la o valoare de 1.535.260 lei”, a transmis Poliţia de Frontieră, joi, într-un comunicat de presă.
Şoferul turc nu deţinea documente de provenienţă pentru cantitatea de aur, aceasta fiind reţinută în vederea expertizării şi continuării cercetărilor.
Cetăţeanul turc a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru contrabandă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.