Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şoferul care a tras cu un pistol cu aer comprimat într-un vatman a fost trimis în judecată

infoiasionline.ro
vatman

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti l-au trimis în judecată pe şoferul care a împuşcat în luna septembrie, folosind un pistol cu aer comprimat, un conducător de tramvai de pe linia 25, bărbatul fiind nemulţumit că vatmanul i-a închis uşile în staţie unei femei.

Potrivit unui comunicat al Parchetului transmis vineri, şoferul va fi judecat, în stare de arest la domiciliu, pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, potrivit AGERPRES.

Citește și: CTP a făcut show în ședința CNA: ‘Termenul imbecil nu reprezintă o injurie’/Contre între jurnalist și Radu Herjeu

Pe 17 septembrie, în jurul orei 10,40, un conducător de tramvai de pe linia 25, care circula pe Şoseaua Giurgiului - sens CFR Progresul, la plecarea din staţia "Muzeul Bacovia", a fost împuşcat cu un pistol cu aer comprimat de un şofer, vatmanul fiind rănit uşor în zona capului.

Conform STB, după pornirea tramvaiului din staţie, o călătoare a alergat să se urce în tramvai, iar acesta nu a mai putut opri. Conducătorul unui autoturism aflat în trafic, care circula paralel cu vagonul, a observat şi i-a adus injurii vatmanului. După discuţia cu acesta, a scos şi a folosit un pistol cu aer comprimat, rănindu-l uşor pe vatman la nivelul capului.

După câteva ore de la incident, şoferul agresor a fost prins de poliţişti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.