Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şoferul fără permis din Galaţi care a luat pe capotă un poliţist, arestat preventiv

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Magistraţii Tribunalului Galaţi au admis, miercuri, cererea procurorilor de arestare preventivă pentru Sefer Dumitru, de 27 ani, şoferul fără permis de conducere, care, duminică, a luat pe capotă un poliţist şi a fugit de la locul faptei, împotriva lui fiind trase patru focuri de armă.

Potrivit unor surse judiciare, tânărul de 27 ani a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pentru tentativă la omor, ultraj şi conducere fără permis pe drumurile publice, la ultima faptă fiind recidivist. Sefer Dumitru s-a prezentat miercuri dimineaţă, însoţit de avocatul său, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi şi s-a predat, fiind reţinut pentru 24 de ore.

Potrivit unui comunicat al IPJ Galaţi, un echipaj de la Secţia 1 Poliţie, aflat în patrulare duminică, pe o stradă din Galaţi, a observat în trafic un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat despre care se deţineau date că nu posedă permis de conducere. Tânărul fusese depistat şi pe 26 octombrie conducând un autoturism în municipiul Galaţi fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, faptă pentru care s-a ales cu dosar de cercetare penală, conform Agerpres.

La vederea echipajului de poliţie, bărbatul a oprit maşina, dar în momentul în care cei doi poliţişti s-au apropiat pentru a-l legitima, a demarat în trombă, luându-l pe capotă şi accidentându-l pe unul dintre ei. Poliţiştii au tras patru focuri de armă în plan vertical şi asupra autoturismului, dar tânărul a reuşit să fugă de la locul incidentului. După aproximativ un sfert de oră, autoturismul a fost găsit abandonat şi cu parbrizul spart, pe o altă stradă din municipiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.