Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Soldații care luptă în Ucraina nu duc lipsă de nimic: Ministrul Apărării anunță că deja se fac rezerve strategice de echipamente pentru iarnă

stiri.md
soldati ucraina

Ministrul adjunct al apărării de la Kiev, Viaceslav Șapovalov, a asigurat că luptătorii ucraineni care se află în zona ostilităților sunt echipaţi cu îmbrăcăminte de iarnă în proporţie de 100%. "Livrările au loc în fiecare zi, sunt volume destul de mari. Tot ceea ce ajunge la depozitele logistice ale Forțelor Armate este trimis aproape imediat către comandamentul pentru aprovizionarea unităților, scrie Rrador.

Personalul Forțelor Armate este echipat integral cu mijloace de protecție (căști, veste). Am trecut deja la formarea de rezerve strategice" - a declarat acesta. De asemenea, potrivit lui Şapovalov, țările partenere ajută la dotarea militarilor ucraineni cu echipamentul necesar. Este vorba despre haine, corturi, radiatoare și echipamente tehnice. "Deși cea mai mare parte a aprovizionărilor se realizează prin achizițiile de stat, ajutorul partenerilor și voluntarilor este foarte important și necesar" - a adăugat Șapovalov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.