Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Solicitare EXPLOZIVĂ din Comisia SRI: Claudiu Manda să obțină lista 'acoperiților' din PSD

comisia sri

Deputatul USR, Lucian Stanciu Viziteu, membru în Comisia de control al SRI, i-a adresat joi o solicitare preşedintelui Comisiei de control al SRI, Claudiu Manda, să obţină prin demersuri instituţionale lista "acoperiţilor" din Partidul Social Democrat.

Gabriela Firea a majorat cu 50% norma de hrană în spitalele din subordine: Ele vor fi verificate de Corpul de control

"Îi solicit domnului Manda, preşedintele comisiei de control a SRI, să obţină pe cale instituţională lista cu «acoperiţii» din Partidul Social Democrat. Poate aşa o să poată şi domnul Dragnea să doarmă liniştit, că din ce vedem listele astea îi cam tulbură somnul. Nu de alta, dar la cât de pornit este domnul Dragnea pe acoperiţii de la el din partid, mi-e că îi dă afară pe toţi şi rămâne el singur. Bine, problema reală e că şi dacă rămâne singurel în tot sediul din Kisselef, tot va exista suspiciunea (rezonabilă) că în #PSD există acoperiţi, a scris Lucian Stanciu Viziteu, membru în comisia de control al SRI, pe Facebook.

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă susţinută la Piteşti: "Există, numai că nu am reuşit să vedem cum îi putem descoperi. (...) Nu există partid fără ofiţeri acoperiţi. Nu există. Căutăm, explorăm orice posibilitate pentru a-i scoate la lumină".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.