Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Solicitare imperativă pentru miniștrii Educației și Sănătății: Impuneți montarea de dispersere cu dezinfectanți în locurile aglomerate!

Igiena
disperser dezinfectant

Deputatul Grațiela Iordache, membru al Partidului Forța Națională, face un apel la miniștrii Educației și al Sănătății să asigure un minim de apărare împotriva coronavirusului prin montarea de dispersere cu dezinfectanți în toate locurile aglomerate și măsura să nu fie doar pentru acum ci una care să continue pentru combaterea oricăror infecții.

”Din nou, despre CORONAVIRUS!

Trec peste criticile pe care le am la adresa guvernului, care, in mai bine de o lună, nu a reușit să se aprovizioneze cu materialele sanitare și substanțele necesare!

Să vorbim, astăzi, despre cel mai simplu și important gest, care ne poate feri de îmbolnăvire: spălarea mâinilor cu apă și săpun!

În câte școli, mai ales din mediul rural, există dispensere cu săpun lichid și apă, la dispoziția elevilor și angajaților?

În câte gări, autogări, instituții publice cu aflux mare de cetățeni se asigură posibilitatea acestora de a se spăla pe mâini?

În calitate de deputat, membru al Comisiei pentru sănătate, cer public ministrului Sănătății și ministrului Educației să verifice și să impună, prin direcțiile și inspectoratele județene, existența și utilizarea acestor facilități și, acolo unde nu este posibil, să impună montarea de dispensere cu substanțe dezinfectante!

Și nu doar în această perioadă de criză, ci și după, pentru a preveni potențiale îmbolnăviri!

Totodată, în marile aglomerări urbane, astfel de dispensere ar trebui amplasate și în principalele stații de autobuz și la gurile de metrou.

Voi discuta cu colegii mei din Partidul FORȚA NAȚIONALĂ să găsim și cea mai bună cale de legiferare a acestor măsuri.

Până atunci, însă, la treabă!”, susține Grațiela Gavrilescu pe pagina sa de facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.