Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Solicitare OFICIALĂ Meciul România - Franța, din Fed Cup, s-ar putea juca în România

Captura Video facebook
Simona Halep, teren, Fed cup

Monica Niculescu, Irina Begu şi Ana Bogdan au revenit în ţară după succesul impresionant din Fed Cup, în faţa Cehiei, scor 3-2, şi au vorbit despre performanţa obţinută.

Simona Halep şi Mihaela Buzărnescu, celelalte două tricolore, nu s-au mai întors în România, ele urmând să evolueze la turneul de la Doha. Federaţia Română de Tenis încearcă să le uşureze drumul spre finală şi doreşte să organizeze semifinala cu Franţa în România. Reprezentanţii Fed Cup au stabilit încă de la alcăuirea tabloului de concurs cu meciurile din primul tur al Grupei Mondiale şi unde se vor desfăşura toate potenţialele dueluri pe mai departe, în cazul în care regula alternanţei acasă / deplasare în duelurile directe nu putea fi aplicată. Mai multe informaţii găsiţi aici – De ce Franţa a avut dreptul de a alege în faţa României, conform Mediafax.

Citește și: Victor Ponta, BOMBĂ cu CEAS - Anunță suspendarea finanțării de la stat pentru partide: 'Bugetul pe 2019 e un fake'

Preşedintele FRT, George Cosac, s-a adresat Federaţiei Internaţionale de Tenis într-o încercare de a aduce meciurile din Franţa în România: "Am ştiu de la început că echipa noastră va juca toate meciurile în deplasare. M-am uitat pe lista cu potenţialii adversari şi cu toţi am fi jucat pe terenul adversarilor. Noi am trimis de ieri un fax, când ne întorceam de la Ostrava, în care ne-am declarat disponibilitatea să organizăm semifinala. Ideea este că în acel weekend este Paştele catolic şi ei ştiu faptul că sunt vacanţe, oamenii pleacă... Aşa că ar exista o mică şansă pe care noi încercăm să o speculăm", a declarat preşedintele FRT, la DigiSport.

Citeşte şi: Oraşul în care se joacă semifinala Franţa - România. Anunţul făcut în direct la ProSport Live de Emil Boc

"Ştiu la ce să ne aşteptăm acolo (n.r. - în Franţa). Am avut posibilitatea să vedem şi ştim ce se întâmplă la meciurile din Franţa. De foarte multe ori, arbitrul de scaun trebuie să intervină pentru ca meciul să se poată disputa în condiţii de fair play. Dacă francezii vor alege să joace pe zgură, atunci probabil că se va alege o arenă din Sud, iar dacă vor alege să se joace în sală, probabil că vom merge la Paris", a completat Cosac.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.