Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Solidaritate internațională: Iordania, Turcia, Emiratele Arabe Unite, OMS și Crucea Roșie trimit ajutoare umanitare pentru Gaza prin intermediul Egiptului

saudigazette.com.sa
avion ajutoare umanitare

Avioanele care transportau ajutoare din Iordania, Turcia, Emiratele Arabe Unite (EAU), Organizația Mondială a Sănătății (OMS) și Crucea Roșie au sosit pe aeroportul El-Arish din Egipt, potrivit unor imagini difuzate de televiziunea egipteană de stat, scrie Rador Radio România.

Depozitele Semilunii Roșii egiptene sunt pline de ajutoare umanitare, a declarat sâmbătă un oficial pentru televiziunea guvernamentală egipteană Extra News TV. Oficialul a adăugat că stadionul El-Arish a fost pregătit pentru a stoca mai multe ajutoare. Un al treilea avion umanitar din Turcia a sosit sâmbătă la aeroport, transportând provizii medicale și alimente, a declarat un oficial al Semilunii Roșii egiptene.

Resursele urmează să fie depozitate pe stadion pentru a fi pregătite pentru intrarea în punctul de trecere terestră Rafah cu Fâşia Gaza. Un avion din Emiratele Arabe Unite care transporta provizii medicale a sosit vineri pe aeroportul El-Arish, iar Iordania a fost prima care a trimis joi un avion umanitar cu provizii farmaceutice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.