Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Solistul trupei Kasabian, condamnat la muncă în folosul comunităţii după o agresiune violentă comisă asupra iubitei sale

Tom Meighan, solistul trupei rock Kasabian, a fost condamnat marţi la muncă în folosul comunităţii după o agresiune violentă comisă asupra iubitei sale, la o zi după ce artistul a anunţat că părăseşte formaţia britanică "din motive personale", informează AFP, potrivit Agerpres.

Un tribunal din Leicester l-a condamnat pe rockerul de 39 de ani la 200 de ore de muncă în folosul comunităţii, pentru o agresiune comisă pe 9 aprilie, în timpul perioadei de izolare, asupra iubitei sale, Vikki Ager.

Cântăreţul a părăsit luni trupa Kasabian, iar grupul britanic a explicat într-un mesaj publicat pe contul său oficial de Twitter că artistul a luat această decizie, întrucât doreşte să se ocupe "de anumite probleme personale" şi să îşi "facă ordine în viaţă".

Tom Meighan a fost acuzat că "într-un acces de furie şi-a aruncat victima pe jos", aceasta s-a lovit cu capul de cuşca unui hamster, apoi rockerul şi-a strâns iubita de gât, a lovit-o în zona capului şi a ameninţat-o că o va lovi cu o bucată de lemn.

Un copil care a fost martor la această agresiune a telefonat cuprins de panică la serviciile de urgenţe pentru a transmite operatorilor că "are loc un incident domestic". Negând iniţial faptele, Tom Meighan a recunoscut în cele din urmă agresiunea, care a fost filmată, şi a recunoscut că are o problemă cu alcoolul.

Citește și: Amenințări dure! Se cere dizolvarea PNL-ului

Starul britanic a pledat vinovat la acuzaţiile formulate împotriva sa în instanţă.

Deşi victima nu a depus plângere, judecătorul de caz a considerat că acea agresiune conţinea mai multe "circumstanţe agravante". "Poliţia a fost deja contactată în trecut şi există dovezi ale unui comportament abuziv anterior. Un copil a fost martor la acel comportament şi a fost cu siguranţă speriat de acesta", a adăugat el.

Înfiinţat în oraşul Leicester în anul 1997 de patru prieteni din copilărie, grupul Kasabian a devenit un nume de referinţă în peisajul muzical englez, umplând stadioane şi susţinând concerte la festivaluri de renume, graţie unui stil flamboaiant şi lipsit de complexe. Grupul britanic, considerat adeseori un succesor al trupei Oasis, nu a anunţat deocamdată dacă intenţionează să îl înlocuiască pe solistul său.

După plecarea lui Tom Meighan, Kasabian mai are în componenţa sa actuală doar doi dintre membrii fondatori ai trupei - chitaristul Serge Pizzorno şi basistul Chris Edwards. Actualul său toboşar, Ian Matthews, s-a alăturat formaţiei în 2004.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.