Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Soluție bombă pentru rablele de pe domeniul public: Primăria Sibiu le vinde la fier vechi

Primaria Sectorului 4
rable masini

Primăria Sibiu scoate la licitaţie, ca fier vechi, 31 de autovehicule abandonate şi care au fost trecute în proprietatea administraţiei locale. Se pot înscrie la licitaţie persoanele fizice sau firmele care deţin autorizaţie de mediu pentru dezmembrarea autovehiculelor.

Licitaţia este organizată de Serviciul Domeniul Public din cadrul Primăriei iar cele 31 de maşini au fost ridicate de pe domeniul public şi trecute în proprietatea municipalităţii, conform legislaţiei.

„Procedura va fi deschisă persoanelor fizice şi juridice care deţin autorizaţie de mediu pentru dezmembrarea autovehiculelor. Cei interesaţi pot cumpăra caietul de sarcini începând din 9 noiembrie, ora 09.00, iar ofertele se vor putea depune în perioada 10 - 25 noiembrie (ora 12.00) la Serviciul Public de Administrare a Domeniului Public şi Privat al municipiului Sibiu, cu sediul în Sibiu, Piaţa Mică, nr. 22. Deschiderea ofertelor va avea loc în data de 28 noiembrie, ora 11.00. Mai multe detalii despre această licitaţie găsiţi pe site-ul serviciului public amintit: https://spadpp.sibiu.ro/site/detail/821”, transmite, printr-un comunicat dat publicităţii marţi, Primăria Sibiu.

Anul acesta, primăria Sibiu a mai organizat o licitaţie pentru valorificarea ca deşeuri de fier vechi a altor 45 autovehicule, suma obţinută fiind de 62.440 lei, scrie News.ro.

În paralel cu aceste licitaţii de valorificare, Serviciul de Administrare a Domeniului Public continuă să identifice, să someze proprietarii şi să ridice din teren astfel de vehicule care ocupă domeniul public.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.