Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SONDAJ - DEZASTRU pentru Guvern: Mihai Tudose se PRĂBUȘEȘTE. Miniștrii sunt la cota de avarie

Inquam Photos / Octav Ganea
tudose transpirat

Guvernul condus de Mihai Tudose are parte de o cădere abruptă în sondaje. Sociologul Marius Pieleanu a prezentat, la Antena 3, cifrele celui mai recent sondaj de opinie, care arată că încrederea românilor în Guvern este de doar 26%, iar premierul Mihai Tudose se prăbușește atât de abrupt încât poate fi comparat cu situația Guvernului Boc, care s-a prăbușit abrupt după tăierea salariilor.

”Încrederea în Guvernul Tudose a început să scadă și a ajuns la 26%. Este un barometru pe care îl fac lunar, telefonic. Cert este că Guvernul Tudose a început să scadă față de acum două luni.

Premierul Mihai Tudose are o încredere de doar 27%, adică unul din patru români are încredere în Mihai Tudose. Acum două luni, Tudose era peste Olguța Vasilescu, acum a căzut pe locul patru (...) Eu am mai văzut așa ceva doar la Guvernul Boc.

De remarcat, din nou, completa lipsă de notorietate a miniștrilor din Guvern, pe mulți oamenii nu-i cunosc. Spre exemplu, ministrul Educației are o încredere de doar 12%. Ministrul Tineretului și Sportului are un grad de favorabilitate de doar 10%.

Vicepremierul Marcel Ciolacu are o favorabilitate de doar 9% și este cunoscut de doar 35% dintre români.

Cel mai important membru al Guvernului este Teodor Meleșcanu, urmat de Olguța Vasilescu și Tudorel Toader care a crescut la 30%”, a declarat Marius Pieleanu

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.