Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SONDAJ la comanda PNL: 40,5% dintre repondenţi spun că niciun alt partid nu ar fi putut realiza o guvernare mai bună decât PNL

PNL siglă

Un sondaj Novel Research realizat la la comanda PNL relevă că în opinia a 40,5% dintre repondenţi niciun alt partid nu ar fi putut realiza o guvernare mai bună decât PNL, 31,5 % indică alte partide, iar 18,5% declară că nu ştiu dacă un alt partid politic ar fi putut guverna mai bine, anunță news.ro.

Conform sondajului Novel Research, întrebaţi dacă un alt partid politic ar fi putut realiza o guvernare mai bună decât PNL, 40,5% dintre cetăţeni au răspuns negativ.

Citește și: Gabriela Firea, atac la adresa lui Nicușor Dan și Ludovic Orban: Ceea ce au făcut se numește escrocarea cetățenilor

În continuare, 18,5% dintre cei care au răspuns la această întrebare declară că nu ştiu dacă un alt partid politic ar fi putut guverna mai bine, 13,7% consideră că PSD ar fi putut guverna mai bine, 11,7% au spus că un alt partid putea să guverneze mai bine, fără însă a-l numi, iar 9,1% cred că USR PLUS putea să guverneze mai bine.

În ceea ce priveşte gestionarea fondurilor europene pentru redresare economică destinate României, majoritatea celor care au exprimat o opţiune consideră că PNL ar putea să gestioneze cel mai bine aceste fonduri, pe locurile doi şi trei situându-se USR PLUS şi PSD. Totuşi, cei mai mulţi dintre cetăţenii care au răspuns la această întrebare era nesiguri în legătură cu partidul care ar putea asigura administrarea optimă a banilor europeni pentru redresare.

Întrebaţi dacă au auzit despre programul PNL pentru dezvoltarea ţării în următorii ani, 49,3% dintre cetăţenii chestionaţi declară că au auzit, în timp ce 47,4% declară că nu au auzit, iar un mic procent nu oferă niciun răspuns la această întrebare.

De asemenea, dintre cei care au auzit despre planul PNL pentru dezvoltarea ţării, 47,2% consideră că acest plan va reuşi să schimbe România, în timp ce 42,3% sunt sceptici în privinţa acestui lucru, iar 10,5% declară că nu ştiu.

Citește și: Coordonatorul campaniei de vaccinare face noi precizări! Cum funcționează vaccinul anti-COVID după ce a fost inoculat

Sondajul a fost realizat la comanda PNL, în intervalul 20 - 23 octombrie, pe un eşantion de 1.238 de persoane şi în intervalul 18 - 20 noiembrie, pe un eşantion de 1.036 de persoane, prin metoda CATI (Computer Assisted Telephone Interviews), eşantionul fiind reprezentativ pentru populaţia în vârată de 18 ani şi peste din România.

Marja de eroare este +/- 2,8% pentru un nivel de încredere de 95%.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.