Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SONDAJ - Lovitură DECISIVĂ pentru dreapta și Klaus Iohannis

Sondaj

Conform unui sondaj realizat de CSCI, Klaus Iohannis pierde major din turație. Dacă, până acum, Iohannis era favorit pe București, sondajul CSCI arată că Victor Ponta va cuceri Capitala, o lovitură care s-ar putea dovedi fatală pentru ACL și Klaus Iohannis.

La întrebarea „dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri prezidenţiale, dumneavoastră cu cine aţi vota”, 37% dintre respondenţi îl preferă pe Victor Ponta şi numai 29% îl votează pe Iohannis. Pe locurile trei şi patru se situează Tăriceanu şi Meleşcanu cu 11%, respectiv 7%. Următoarele locuri sunt ocupate de Elena Udrea, cu 6% şi Monica Macovei, cu 5%.

La capitolul încredere Victor Ponta conduce cu 35%, în timp ce Iohannis are numai 30%. Pe locul întâi se situează Sorin Oprescu cu 39%.

Dacă datele acestui sondaj reflectă realitatea, Klaus Iohannis pierde una dintre regiunile istorice cu mare greutate. În ultimul sondaj realizat pe regiuni istorice, Klaus Iohannis conducea în București cu 59% la 41%.

Citește și: SONDAJ Ponta vs. Iohannis. Distribuția intenției de vot pe regiuni istorice

Sondajul CSCI a fost realizat în perioada 9-13 octombrie, în Bucureşti, pe un eşantion de 1092 de persoane cu drept de vot, folosind metoda CATI. Marja de eroare este de plus, minus trei la sută, la un nivel de probabilitate de 0.95.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.