Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorana Cîrstea a scris istorie la Miami: calificare senzațională în semifinale

dcnews.ro
sorana cirstea

Sorana Cîrstea a reușit să scrie istorie și a învins-o pe Sabalenka în ”sferturile” turneului de la Miami. Românca s-a impus în două seturi, 6-4, 6-4 și va juca în semifinalele turneului american.

Românca a reușit să își impună jocul și a început ambele seturi cu brake-uri pe care a reușit să le confirme cu serviciul. Bielorusa a jucat temător și nu și-a impus jocul agresiv pe care îl practică de obicei.

Sabalenka trecuse în optimile de finală, cu 6-3, 6-2, de cehoaica Barbora Krejcikova, obţinând cu această ocazie a 20-a sa victorie de la debutul anului 2023, în 22 de partide disputate.

Acesta a fost al treilea meci al sezonului între Sabalenka şi Krejcikova, toate trei având loc la turnee WTA 1.000. În luna februarie, cehoaica a oprit seria de 13 victorii consecutive a belarusei, în drumul său către titlu la Dubai. Sabalenka şi-a luat revanşa două săptămâni mai târziu, la Indian Wells.

Sorana Cîrstea (32 ani, locul 74 TWA) a acces în sferturile de finală la Miami după ce a reuşit să învingă tot în două seturi, 7-6 (7/3), 6-4, o altă reprezentantă a Cehiei, Marketa Vondrousova.

Aceasta este a doua competiţie de categoria WTA 1.000 la care Sorana accede în sferturile de finală, după ce a reuşit aceeaşi performanţă luna aceasta la Indian Wells (California).

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.