Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorana Cîrstea avansează în optimi la Dubai și se pregătește să se întâlnească cu Dona Vekic

gsp.ro
sorana cirstea

Jucătoarea română de tenis Sorana Cîrstea s-a calificat marți în optimile de finală ale turneului de tenis de categorie Masters 1000 de la Dubai. Cîrstea a învins-o în turul doi pe Veronika Kudermetova, cu 6-1, 6-4, într-o oră și 30 de minute. Adversara ei din optimi va fi croata Dona Vekic.

Un prim set în care Kudermetova (19 WTA) nu și-a găsit cadența, s-a încheiat cu 6-1 pentru Cîrstea, după 41 de minute de joc disputate. Numărul 22 mondial, Cîrstea a reușit două break-uri și a salvat alte patru mingi de break ale rusoaicei, potrivit mediafax.

Setul secund a fost ceva mai animat, cele două jucătoare valorificându-și serviciul până la 2-2. A urmat un schimb de cinci break-uri, cu unul mai mult pentru româncă. Aceasta și-a dublat apoi game-ul câștigat contraserviciului la 5-4 și a închis meciul cu 6-4 în actul secund, după 49 de minute de joc.


Pentru prezența în turul trei, al optimilor de finală, Cîrstea va fi recompensată cu 36.454 USD și 120 puncte WTA. Ea o va întâlni în meciul următor pe croata Dona Vekic (31 WTA), care a învins-o surprinzător pe favorita numărul doi a turneului, Aryna Sabalenka.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.