Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorana Cîrstea s-a calificat în optimile de finală ale China Open, după ce a eliminat-o pe Christina Mchale: Întâlnește un fost lider mondial

www.cugetliber.ro
Sorana Cîrstea

Sorana Cîrstea, locul 44 WTA, a învins-o, marţi, cu scorul de 7-6 (4), 6-0, pe americanca Christina Mchale, locul 71 WTA, venită din calificări, în turul al doilea al turneului de categorie Premier Mandatory China Open.

Cîrstea s-a impus după un meci care a durat o oră şi 25 de minute, alăturându-se Simonei Halep în optimile competiţiei. Cîrstea a început mai greu meicul cu Mchale, fiind condusă cu 4-1 în primul set. Apoi, românca a anulat avantajul de două break-uri al adversarei şi nu a mai cedat decât două ghemuri până la final.

Calificarea în optimi este recompensată la China Open cu un premiu de 71.774 de dolari şi cu 120 de puncte WTA, scrie news.ro.

În faza următoare, Sorana Cîrstea o va întâlni pe sportiva cehă Karolina Pliskova, locul 4 WTA. Pliskova fostă numărul 1 mondial, a câştigat singura întâlnire cu sportiva din Târgovişte, disputată în 2014, în sferturi, la Pattaya City, scor 1-6, 7-6 (3), 6-0.

În turul al doilea la simplu este prezentă şi Monica Niculescu, locul 65 WTA. Ea o va avea adversară, miercuri, pe chinezoaica Shuai Peng, locul 25 WTA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.