Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorescu şi Drăguş marchează golurile victoriei pentru Gaziantep în meciul cu Beşiktaş, scor 2-0

News.ro
minge fotbal poarta

Echipa turcă Gaziantep a învins, luni, pe teren propriu, scor 2-0, gruparea Beşiktaş Istanbul, în etapa a 29-a din Super Liga turcă. Cele două goluri ale gazdelor au fost înscrise de Sorescu şi Drăguş, potrivit news.ro.

La primul meci după demiterea lui Marius Şumudică, noul antrenor al echipei Gaziantep, Volkan Kazak, a început cu patru români titulari în faţa lui Beşiktaş. Şi Deian Sorescu a marcat în minutul 9, din pasa lui Jamiro Monteiro. Beşiktaş a căutat golul egalizator, însă Denis Drăguş a majorat avantajul gazdelor în minutul 85 şi Gaziantep s-a impus cu 2-0, nu înainte ca Niţă să apere un penalti executat de Cenk Tosun, în minutul 89.

Jucătorii români Florin Niţă, Deian Sorescu, Alexandru Maxim şi Denis Drăguş au fost titulari la învingători. Maxim a ieşit în minutul 90, iar Drăguş în minutul 90+4, ambii fiind înlocuiţi.

Gaziantep a urcat pe locul 15, cu a opta victorie stagională şi a doua în ultimele nouă etape. Echipa românilor are 31 de puncte, în timp ce Beşiktaş este pe locul 4, cu 46 de puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.