Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorin Cârțu, președinte Universitatea Craiova: 'Cred că FCSB știa cum jucăm'

Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova, a declarat că este foarte surprins că Bogdan Vintilă a anticipat sistemul de joc al Craiovei, în partida din etapa 22 a Ligii 1, scor 0-2.

”Din punctul meu de vedere, Pițurcă a ales perfect sistemul de joc. Ideea lui Piți a fost super. Pe mine mă deranjază, și îmi pun semne de întrebare, este că Steaua (n.red FCSB) s-a pregătit aproape o săptămână pentru așa ceva. Dacă voi îmi dați un meci în care Steaua a jucat cu trei fundași centrali. E punctul meu de vedere. Cred că FCSB știa cum jucăm. E foarte grav. Eu știu ce înseamnă ca în 21 de partide să joci 4-3-3, iar în etapa a 22-a să joci 5-2-3, cam asta a fost așezarea lor. Pe mine mă macină asta. Nu vreau să zic mai mult, eu doar spun că asta m-a surprins”, a declarat Sorin Cârțu.

Citește și: Reacție FABULOASĂ a lui Traian Băsescu, după ce fiica sa cea mică și-a anunțat revenirea în politică + O întâmplare cu ANAF-ul

”N-am vorbit cu domnul Rotaru, n-am vorbit cu nimeni. Sunt foarte mirat cum de Steaua a ales să joace cu trei fundași centrali la acest meci. Ea nu a jucat niciodată, în 21 de meciuri, așa. Eu nu spun că cineva de la noi a trădat. În 21 de partide desfășurate până acum ei nu au jucat niciodată așa. Asta mă întreb. Cum de Steaua (n. red. FCSB) a jucat acum cu trei fundași centrali. Asta mă macină. Steaua a fost foarte inspirată că a jucat cu trei fundași centrali la meciul ăsta, deși nu a jucat niciodată așa”, a mai spus președintele Craiovei.

Universitatea Craiova se află pe locul 4 în clasamentul Ligii 1, cu un total de 37 de puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.